Favorit i repris

Igår var det måleriafton hos Camilla igen. Vi lyckades även flirta till oss The Darknez himself efter många om och men. Camilla målade en supersöt älg som jag blev kär i. Själv var jag enformig och gjorde rosor som vanligt. Fast jag började även sy på min lilla kudde som ni kommer få skåda då den är klar.I bakgrunden skymtas en gammal MJ som jag ritat för en herrans massa årsedan. Funderar på att rama in den och slänga upp den på mitt projekt: The wall!


Känslomässigt var jag vad man kan kalla ett vrak då jag kom hem. En hel del skit från forntiden revs upp under dagen och jag kunde inte stoppa tankegången i huvudet. Natten blev jävlig men man måste ju ha sina svackor också, right?


Well något positivt: 15 dagar kvar till tatuering nr 2 och därefter 15 dagar till tatuering 3 & 4.

 

♥Småblommigt♥Jag älskar småblommigt. Det är något romantiskt över det. Kilade förbi H&M idag och skulle köpa en farfarströja jag spanat in, då sprang jag på denna skapelse som jag inte kunde låta bli. Har varit ute efter en sån här klänning hela sommaren. Nu är visserligen sommaren över men den passar utmärkt under skinnjackan nu till hösten. 299:- fick jag ge för skönheten och det var ca 299:- kr över min budget. Farfarströjan fick följa med mig hem också såklart. Så nu får jag leva på nudlar ytterligare en månad, för imorgon ska jag och Cam göra loppisfynd.  Vem behöver äta egentligen?Johanna och Andreas är jätte förtjusta i farfarströjor. Försökte få dom att köpa en sådan åt Andreas på Jack&Jones tidigare. Dom bara skrattade åt mig. Jag ska ta på mig tröjan och våldgästa hos dom och tvinga dom att beundra min nya tröja!

Måleriafton

Jag gjorde min dagliga bloggläsarrutin och klickade in på Cams blogg och där fick jag se mig själv och en liten vädjan från damen att jag ska lägga upp en bild på mitt verk. Igår hade vi nämligen måleriafton med akvarellmålning, te drickande och allmänt kacklande om livets onda och goda. Det var riktigt trevligt att få sitta och skapa tillsammans med någon som omväxling. Camilla är en färggalen pysslerska på hög nivå. Hela hon är som inspiration personifierad. Det kliar i fingrarna av skaparglädje då man kommer till hennes färgglada hem.

Vi målade som sagt med akvarell och det är något jag inte har gjort på flera år, så det hela var som en nypremiär för mig.Det gick ändå rätt bra trots att jag var lite ovan med hur färgerna betedde sig. Mina motiv består istortsett bara av rosor nu förtiden. Jag är ruskigt sugen på att tatuera in en blå ros. Blått är ju lite av en komplementfärg till hudfärg så det sticker ut otroligt fint på kroppen.


Nu måste jag snabba mig. Sitter här buttnaked och öser The Hives- the black and white album ur högtalarna (rekommenderar starkt) Snart kommer Nicka och plockar upp mig. Vi ska ut till byn och ladda för byafest.


Roses

"Roses Are Red
Yellow And White
Where Have You Been All My Life
Violets Are Blue
And I'll Be Too
If You Leave
cause I Just Met You"

Testar måla lite olika oldschool-tattoo inspirerade rosor med akryl. Är långt ifrån klar dock, tänkte bara ge en liten sneakpeak. Vilken bakgrundsfärg blir bäst? Funderar mellan gult eller svart...

RSS 2.0