Lampcrawings

Jag har nån grej för lampor. Jag vet inte vad det är men i de flesta fallen hatar jag 99% av alla lampor som finns ute i butiker. Men ibland, ibland hittar man ett guldkorn som man verkligen inte kan släppa. Jag har nu hittat den ultimata lampan på Ellos.se . Jag har seriösa crawings efter den men vet att jag verkligen inte har råd.Kolla vilken underbart sexig jävla lampa. Jag älskar den! Perfektion på högnivå. Vet inte vilken färg jag vill ha, eller jo jag vill ha båda men det är ju lite önsketänkande. Den svarta hade varit grym i vardagsrummet men där har jag ju redan något spektakel som hänger. Hmm...

Hittade även denna skönhet som jag inte hade tackat nej till:


Another creation
Knåpade ihop en bloggdesign till Yohänna idag. Jag ville lära mig lite nytt eller förfriska minnet sedan webdesignslektionerna i gymnasiet. Så jag letade upp ett script och gav henne en tjusig mouseover-funktion. Gå in på hennes blogg och för muspekaren över headern!

Fasen jag blir så inne i det jag gör att tiden bara rinner iväg. Inte har jag ätit någon middag heller. Insåg att jag dessutom suttit kissnödig i säkert 2 timmar men har inte kunnat röra mig ur fläcken för att jag varit inne i ett sådant "skaparflow".


En titt i min spelmapp

Nu är ju sommaren över och då behöver jag inte ha ångest om spellusten skulle angripa mig. På hösten är det helt godkänt att få sitta inne och spela i det regniga vädret. Man får ju inte förneka sin inre nörd. Ni som följt min blogg vet ju att jag har wowat en del. Nu ligger jag lite lågt med det men innan mitt wow beroende så var jag en riktig spelnörd, som vissa av mina vänner har svårt att tro. Har inte spelat något spel (förutom wow) sedan jag flyttade hit! Så det är riktigt riktigt längesedan jag lät min inre nörd leva ut. Öppnade min spelmapp (som jag fick leta med ficklampa för att hitta på hårddisken) och blev lite nostalgisk.

Om ni inte hör av mig på ett par dygn, bli inte oroliga...


Babuschka

Titta vilken fin babuschka jag kommit över:Den är så himla tjusig. Min fina Hans Agne Jacobsson lampa har också kommit. Tyvärr så hade den en gammal kontakt så jag kan inte använda den än. Får kila till Claes Ohlson någon dag och köpa en ny och skruva dit.


Igår var det en lugn kväll hos Johanna och Andreas. Kylling rörde ihop lite god mat åt de stackars svältande och sen såg vi skandal-idol. Why Camilla? Fan vad hon inte förtjänade att gå vidare. Upptempo på Halleluja? Hur fan tänkte människan? Ut med henne!

Haha fick just ett sms från Johanna: "Jag är helt fascinerad av att kunna vrida på huvudet :)" Gav hennes axlar och nacke en rejäl massage igår. Hon var så stel att hon inte kunde vrida på huvudet åt ett håll. Bra att man kan göra någon nytta iaf.

Ikväll blir det någon naturupplevelse med grillning någonstans. Skönt att njuta av den fina hösten!

RSS 2.0