Ordning i kaoset

Minns ni att jag publicerade en bild på mitt förråd i sommras. Om inte så kommer den igen:Det var ruskigt stökigt då. Ett halvår senare så var det ännu stökigare. Nu när arbetslösheten kickat in så har man äntligen fått tid till att ta tag i röran.

Under uppbyggnad:Tog bort lådorna i mitten då skohyllan hamnade så högt upp:Sjukt skönt att få ordning och främst uppsikt över ens kläder. En liten walk-in-closet. I love it! Är inte helt färdig. Ryms mycket mer här inne och skapar dessutom otroligt mycket mer yta i min tidigare garderob.


Är det kaos på insidan får man ha ordning på utsidan.

Walking in Memphis

Efter att jag hade varit hos läkaren idag så kilade jag in på Ur & Penn och kollade in deras megarea. Fyndade denna skönhet från Memphis. Det var lite retrokänsla över den. Me like.Senare påväg hem från gymmet så ringde de från SSAB. De vill att jag ska komma på arbetsintervju nästa vecka. Wiiiho! DET är ett jobb jag inte säger nej till. Hittills har jag varit på en arbetsintervju varje vecka sedan jag blev arbetslös, det är ändå rätt bra. Var som sagt i boden i veckan hos ett säkerhetsföretag. De lät intresserade av att anställa mig men de visste inte NÄR de fick börja anställa. Så jag fortsätter att leta.

Ikväll är det hockey. Sveriges andra match i detta OS. Ska försöka lägga mig i tid efter det. Har blivit rätt sent på senaste, runt 4-5 snåret varje natt. Igår kollade jag visserligen inte så mycket OS men jag råkade ramla över några fräsiga Actions till CS3 som jag var tvungen att ladda ner och GIVETVIS prova.
Se där

Det blidde en ny design. Den andra var trist. Ska bli bättre på att uppdatera. Någon vacker dag.

Nu hockey!

Sommarlängtan

I lördags var det fest hos Jonny. Temat var först beachparty men ändrades till sommar då alla inte var lika pigga på att gå i bikini;) Han hade skruvat upp elementen och dragit in en pool och parasol! Det arrangerades diverse tävlingar så som pilkastning, samla poäng genom att göra vågade saker bla bodyshots och ta av sig kläderna, det var musiktävling och hinderbana med ögonbindel. Jag kom in sent i leken med dominerade halvvägs! Hehe. Det var en sjukt lyckad kväll!


Mycket bra initiativ av Jonny! Hoppas det blir fler minst lika roliga fester framöver.

Satte nyss in en tortellinilåda i ugnen och jag brände händerna. Grrr. Det gör ont som fan!


RSS 2.0