...Vill att nattveckan ska vara över snart.

Över för i år

Då var födelsedagsfirandet över för i år. Skönt måste jag säga. Det är alltid så mycket att fixa och göra både inför och underdagen. Man vill ha sina nära och kära närvarande men man känner sig bara disträ då man inte hinner prata med alla. Förra året var hemskt då vi var runt 22 pers. Ett evigt diskande så att alla skulle få fika i omgångar.

I år var det nog lite mycket fika att välja mellan och mer än hälften blev över för att det var så mycket. Ingen gick nog härifrån hungrig iaf.   
Sen fick jag en superbra present som ska invigas ikväll:

 

Följde även med kött och potatisgratäng i paketet. Hur bra som helst!

Sen, sist men inte minst, fick jag 24 st Letraset ProMarker pennor ♥ Helt fantastiska. Ska visa lite testbilder jag gjort sen.Tack alla som grattade mig på min dag och gjorde den så fantastisk.

Lemondrops & Kundvagnsrally

Igår var jag och mannen bjudna på fest i någon lokal på munkeberg. Det var väldigt trevligt med mycket folk, men jag undrar hur jag alltid kommer i umgängeskretsar där tjejer är i minoritet. Korvfest as always. Fast jag går ju egentligen bäst ihop med killar, eller inte ultrafemi flickor. Hur som haver bjöd kvällen på shotar á la lemondrops och kundvagnsrally på vägen hem.
Några shotar lemondrops som alla tvingades att dricka. Uäck!Körde på vamp-looken, knallröda läppar, skyhöga klackar och leoklänning.Magnus såg dåligt utan glajjor. HahaVrålåket!

Blev inte så mycket bilder. Var upptagen med att hälla i mig flytande vätska med berusande effekter. Kvällen avrundades någongång vid ett tiden då folk ville ut på krogen. Det ville inte vi så vi for ut på äventyr. Idag värker hela kroppen, främst ryggen. Vete tusan varför ;)Substitut ♥

Det råkar ju bara ligga en väldigt bra butik intill Ikea. Ta 3 betala för två. Good shit!
Svarta gladiatorsandaler, vita sneakers med heels och leoheels.

Bejbi skrattade åt mig. Köpte ju säkert 3 par skor förra veckan också. Men man kan aldrig ha förmycket skor eller handväskor. Räknade lite snabbt och kom upp o ca 45 par skor. Då har jag några lådor jag inte tittat i heller. Hur många skor har ni?

Trött, tröttare, Lotta

Nattpassen är avklarade. Har kört 1068:an själv nu. 1086:an kan jag redan. Gubbarna försökte lura mig till en huvkörning, men tji fick dom. Strängen hade andra planer. Helgjobben är tunga då det är 12 timmarspass. Det är bara jobba och sova som finns på schemat då. Har sovit ett fåtal timmar imorse. Fick verkligen slita mig upp ur sängen. Kroppen känns tung som bly och jag har ingen ork alls. Men jag måste vända tillbaka dygnet nu. Imorgonbitti blir det en sväng till happis och Ikea.

En dagens outfit då.Hjälm: Gul SSAB standard
Jacka: Tranemo Protechme Flammsäker
Byxor: Tranemo Protechme Flammsäker
Skjorta: Tranemo Protechme Flammsäker
Underställ: Tranemo Protechme Flammsäker
Underkläder: Tranemo Protechme Flammsäker
Strumpor: Tranemo Protechme Flammsäker
Handskar: Ejendals med behändigt hål för höger pekfinger
Skor: Svarta kängor med stålhätta
Handväska: Friis & Co Black Polo BagHardworkingwoman FTW!

Hade behövt ta tag i det här sjunde världskriget som ägt rum i min lägenhet. Men jag vet inte var jag ska hitta den energin. Tror inte ens jag orkar gå till toaletten för att kissa. Så trött är jag. Papperskorgen kanske duger? Sen måste jag laga mat också.... PUH! Jag kommer att svälta ihjäl, alternativt dö av kvävning pga denna skitiga lägenhet och på toppen av det kommer jag att ha kissat på mig. En rullstol skulle inte ha suttit fel nu. Lägenheten är ju likaså anpassad efter retards!

Har förövrigt fått en riktig snilleblixt till en kommande tatuering. Vet bara inte vilken i ordningen det ska bli. Är rädd att huden inte kommer räcka till. Hade från början bara planerat en halvsleeve, men eftersom att jag har för mycket motiv jag vill göra så blir det minst en trekvartssleeve, kanske rent utav en hel. Det får tiden utvisa. Ska dock vänta nått år innan jag påbörjar arm nr 2.


Over and out


RSS 2.0