Galen penselkontroll

Bland det sjukaste jag sett. Hur kan man vara så skicklig? Och hur kommer man på såna tekniker? sick sick sick...


Part 2

Sen finns det ju en hel del galna kreationer...
Wicked shoez

När jag har tråkigt brukar jag bildgoogla på saker jag tycker om. Började med nitar och sen gick det över till skor. Hittade ett gäng fräsiga som jag gärna hade velat ha.

Igår var det 30-årsfest. Det var roligt men jag satt hela kvällen ca 2m ifrån högtalarna till en kareokemaskin som gick non-stop i SJU timmar!! Inte ens alkoholen kunde rädda vissa människors tilltag. Jag har aldrig hört så många slaktningar på en och samma kväll.... Jag har fått inreblödningar.

Wishy wishyÖnskar mig fler markers då jag fyller år. Här var mitt första försök till ett porträtt. I wanna draw some MOARRrrrrr!Slowmo'

Det går inte fort att få ordning här i lägenheten. Skolan och praktiken har gått före och efter det har jag varken haft ork eller motivation. Men saker börjar sakta men säkert falla på plats. Dock behöver vi mer förvaringsytor, eller snarare prydnadsytor för alla mina fina saker. En till bokhylla eller något hade varit behövligt. Denna hade jag inte tackat nej till: Äntligen har jag en dag utan huvudvärk (so far). De tre senaste dagarna har varit en riktigt plåga. Det har kännts som att huvudet ska explodera vid minsta rörelse av nacke eller käke.

Nu ska jag snart röra ihop lite kycklingenchiladas. Yummie!

Pretty close

Igår var jag och Pernilla ut på årets första löprunda. Det var astungt. Speciellt då man inser att konditionen man trodde att man hade bara var ett skämt. Nåväl det var riktigt jäkla skönt då man väl hade gjort det. Det kommer vara riktigt bra att ha en "granne" som pushar en att fara ut då man själv egentligen inte orkar. Bara att försöka hålla i det nu.

Efter löprundan beställde jag och Anders hem pizza....RSS 2.0