Kreativitet är en muskel....

.... som växer om man tränar den. Tyvärr har jag blivit sämst på att träna, både kropp och knopp. Har jättemycket planer på saker jag vill göra men det känns som att jag inte har plats eller ekonomin till att införskaffa det som krävs. Nu verkar det som att vi fått tag på en större lägenhet och då får vi ett data/hobbyrum. Det kanske kickar igång inspirationen lite. Hur som helst hittade jag lite gamla pix på datorn på saker jag gjort och tror att jag inte publicerat.En gammal orc från förra vintern då jag spelade för mycket spel. Blyerts på A3.

Och på tredje dagen återuppstånden

No it ain't Jesus but frekkin close.

Jaha. Då var jag här igen då. Lite av en comeback med höga förväntningar som jag inte kommer leva upp till. Ingen röd matta var utrullad inför denna stund, möttes endast av ett laggande blogg.se. Sist jag bloggade var väl då vi fortfarande slog två stenar mot varandra för att få eld. Det har väl hänt en hel del sen dess, som att hjulet uppfanns, men jag kommer inte göra någon resumé om vad som skett under tiden som varit. Jag kommer inte göra några storartade löften om att jag kommer bli bättre på att uppdatera. Det vore att blåljuga mina kära läsare rakt upp i ansiktet. Jag bloggar då jag bloggar om det så kommer ta sekel mellan varje inlägg.

Anledningen till mitt lilla uppbrott startade väl med en liten oskyldig bloggtorka. Sedan fick jag "helvete-varför-lämnar-man-ut-så-förbannat-mycket-information-om-sig-själv-på-internet-ångest" och raderade ungefär 75% av min blogghistorik. Fick höra att jag skrev för deppiga saker tidigare som inte var roligt att läsa. Nä jag kommer inte berätta de gånger jag mår dåligt och går till psykolog, för det är inte roligt. Hur som helst nu gör jag åter entre i bloggvärlden med en go-fuck-yourself.


SÅ tanken med bloggen var att den skulle övergå till att endast innehålla mina kreationer av olika slag. MEN med tanke på att jag inte har haft några kreationer att visa upp har jag heller inte bloggat. Jag har ingen som helst inspiration till att skapa saker heller, men ska försöka undvika att skriva om min tråkiga vardag och allt för privata saker. Vill ni veta hur mitt liv är så kan jag meddela att under min bloggtorka uppfanns inte bara hjulet utan även telefonen. Bra grej! Ska själv bli bättre på att höra av mig. Någon gång. Tillsdess ska jag vara en hycklare och läsa andras bloggar! HA!

Nåväl eftersom att jag planerat att bloggen ska bestå av saker jag gjort så måste jag ju visa något för att inte redan sabba mina planer (vilket kommer att ske förr eller senare). Idag försökte jag knåpa ihop leonaglar. Passar på nu för snart får jag inte ha nagellack då jag ska på praktik på operation om två veckor.
Exprimentet krävde svart nagellack, två andra färger och spagetti! Hittade inte tandpetarna så i sann MacGyver-anda fick det italienska påhittet en ny funktion.
Resultatet blev frekkin awful så ni får endast skåda 3 naglar som blev okej. Högra handen ska vi inte ens tala om. Nästa gång blir det kanske bättre, om det blir en nästa gång...

Så tack för mig. Ses nästa sekel.

RSS 2.0