I hope I don't get germs... in geeeermany

Jag har varit i tysklandet. Jag tog över 450 bilder. Jag bjuder på 4.Schweiz tog fel på "vissa kommer till himlen, andra till helvetet" Fail.Utanför hotellet i tyskland blev vi heiladeVi fick skåda aesculaps showroom med alla instrument dom tillverkar.Vi smugglade in oss till schweiz igen efter ett onödigt besök i österrike. Busschauffören var galen, men nu har jag varit med om att sitta i en buss som tvärnitar på autobahn. Då kan jag kryssa av det på listan med saker man inte vill göra innan man dör - check!När jag blir stor så ska jag....

... skaffa en rutschkana istället för trappor!! Låter som något en 5-åring skulle komma på men denna New York-bo verkar ha barnasinnet kvar då han renoverade sin lägenhet:Helt fantastisk idé måste jag säga!I övrigt lyssnar jag på min kropp, är den hungrig, så äter jag. MASSOR! Anders fick nämligen magsjuka igår. Jag behandlar honom som en pestsmittad. Jag tar inte i någonting han har tagit, sover på soffan, spritar händerna så ofta att jag snart kommer blir alkoholpåverkad av mängden alkohol som tränger in i min hud! Anledningen till att jag äter då jag känner mig minsta hungrig är något min mamma har präntat in i mitt huvud från då jag var liten "är du hungrig är du inte magsjuk". Det var hennes argument för att säkert lugna mig (och henne). Så fort jag är hungrig nu så blir det en psykiskreaktion som säger att jag måste äta för att hålla magsjukan borta. Knäppt, jag vet. Men jag blir lugn utav det. Sen att jag äter som en galning och antagligen drar på mig några kilon får jag leva med. Så länge jag kan åka till Tyskland /Schweiz/Österrike imorgon. Huh! Tänk om jag blir sjuk på planet? Eller mellan flygningarna. Hemska tanke!

Jag har upptäkt hur svårt det är med avhållsamhet. Jag är ju den kelsjukaste människan på jorden. Tänk att man kan sakna någon som sitter en armlängd ifrån en. Vi brukar låtsas kramas iaf. Han kramas i luften och jag kramas i luften så det nästan är som om vi kramas.

Fjantiga-överkära-nördar tänker ni.

Yupp som FAN säger jag!

Ta mig utomlands

Ge mig sol och värme. Vita stränder och böljande vatten. Skulle vara så skönt att komma bort och få sig en kick av solen. Tyvärr sätter studieekonomin stopp på det hela. Nåväl, våren är snart här och sommar i sverige är inte alls pjåkigt. Sedan åker jag faktiskt utomlands på söndag med klassen, men det blir en intensiv tripp på 3-4 dagar. Landar i Zürich, Schweiz, bussar vidare mot tyskland där vi ska vara två dagar i Tuttlingen hos ett företag som tillverkar kirurgiska instrument. Sedan sista dagen bussar vi till Rankweil i Österrike där vi spenderar dagen på en gigantisk sterilcentral och sedan åker vi tillbaka till Schweiz och Zürich där vi flyger hem igen. Blir redan trött av att bara tänka på det.

Tattoofrossa

Som fattig student får man avstå de goda sakerna här i livet, dvs tatueringar. Men det betyder inte att jag inte har idéer och cravings. Jag försökte stilla mitt begär genom att överdosera tatueringsbilder, men det blev bara värre.

Gimme foh Gimme fah Gimme gimme - James HetfieldstyleBörjar sakta men säkert komma i ordning här hemma i nya lägenheten. Nu kan man gå från rum till rum utan att måsta kliva över högar av saker. Bra skit!

Man blir tacksam över det man har
Inte ens i ens egen vildaste fantasi kan man föreställa sig hur de har det i japan nu.


Creeeepy

Ramlade över en bild/text på nätet då jag slösurfade. Kändes som att någon stod utanför mitt fönster, observerade mig och sedans krev detta:
ALLT var mitt i prick. Scary!

SötkonstTänk att någon tar sig tid och gör detta. Jag tycker det är supergulligt med miniatyrer. Tyvärr vet jag inte vem konstnären är. Men personens verk gör mig glad:)

I want!Så fräna! Du som vill spendera pengar på mig hittar dom här.

Press F5

and some magic will occur.... for some of you

Home is where your heart is

Nu har flyttlasset gått från en tvåa till en trea. Känns redan som hemma fast det är ett kaos som inte ens genier kan behärska. Men Anders är ju här, det är det bästa.

Nu då man är i inredartagen så behöver man lite inspiration. Jag har så blandad smak när det gäller inredning, vet inte hur jag ska lösa det här. Rustik, orange, industriell råhet, retro pop och antikt. Lite inspiration:

Gillar den här stilen men vill ha färgklickar, gärna orange. Orange är awesome! Sedan hur ska jag knyta ihop det med min förkärlek för retro pop, pinuppor, filmer och video spel? Får kanske ha rum med olika teman.Nåväl. Blir nog inget problem då jag egentligen inte äger så mycket av saker i dessa stilar. Hur som helst, drömma får man väl alltid?

RSS 2.0