Instagram
Bloggen har blivit lidande pga bekvämligheten med instagram. Här är ett smakprov på vad som finns att skåda där. Follow me: Missoverkill (DollyJane var taget :-( )

work trip

Förra veckan åkte vi till kukkola med jobbet för lite föreläsningar och planering. Det var mysigt. Fullt med godmat, trevliga arbetskamrater och vacker omgivning.
 
 
Idag vaknade jag med feber och känner mig allmänt risig. Tyvärr så är vi väldigt kort om personal på jobbet så jag duschar av mig febersvetten, knaprar lite piller och åker till jobbet. Takin' one for the team!

Ljuva ledighet

Grymt skönt med semester. Tyvärr lider den mot sitt slut, så jag försöker njuta så mycket som möjligt. Har inte varit sjuk på flera månader, men nu när man har semester så drar man givetvis på sig en förkylning. Orättvist nå jävulskt!
 
 
 
 
 
 
 
 

you know what to do!

 
Har ny mobil och är vilsekommen ute i mobilcybern. Har skaffat instagram. Har typ noll followers. Såååå följ mig!

At the gym

 
Idag på gymmet så började jag med att värma upp på crossen innan jag satte igång med styrketräningen. När jag står uppe och trampar för fullt så sneglade jag över till de fria vikterna och där såg jag en riktig hunk med ryggen vänd mot mig. En typisk "Lotta-kille" dvs långt hår, lång, smal midja, bred ryggtavla och snygg rumpa. Det tar några sekunder innan jag inser att jag spanar in min egen pojkvän.
 
Under samma gympass så inser vi att vi får lite kort om tid innan de stänger. Jag föreslår (3 min innan stängning) att vi ska ge oss. Anders utbrister: "Nej! Vi kör tills dom brottar ner oss!!!"
 
Jag är toklycklig med den mannen!

RSS 2.0