Yalla!

What's up peeeeps?
Ursäkta mitt försvinnande. Jag har inte haft något att förmedla till omvärlden. Jag har jobbat hela sommaren fram till nu. Nu avnjuter jag  min första semesterdag och laddar inför ett gympass. Semesterplanerna om fjällvandring gick i stöpet. Det var lovat regn hela sträckan vi skulle vandra. Så då blev jag grinig och stannade hemma!
 
 
Min kamera är spårlöst försvunnen. Skulle tippa att den ligger i någon av mina svartahål till handväskor som har en förmåga att sluka allt man letar efter. Så en gammal bild, håret är fortfarande lika risigt, om inte värre. Behöver verkligen ta mig till en frisör.

Älskar mönster 
Seriöst, skorna alltså. Hur snygga som helst!

Bläck 
Slängde iväg ett mail till min tatuerare för att se om han har några tider till hösten. Nu börjar suget ta över för mycket. Hoppas att han inte är fullbokad redan.

Hjälp!

Nu måste vi göra det här tillsammans okej?! Vi måste få det här med att hänga salami i taket att bli värsta überhippa inredningsgrejen. Man får inte ha dom i kylskåp och inte i plast (ignorera plasten på bilden, det är en illusion)
 
 
Okej?!Hjälper ni mig? Det måste bli så, annars ser jag ju ut som ett salamigalet fetto. Hur kul är det liksom?

Loppisfynd!

Var på loppis i boden iförrgår med mamma. Hade turen att ramla över en låda full med ullgarner för bara 150 kronor. För er som inte är så jätte insatta i garnvärlden så skulle man få max 3 såna härvor för det priset.
 


Så nu har jag att göra! Stickade färdigt mitt första par strumpor för någon dag sedan. Visade ju en annan strumpa tidigare, men jag gjorde aldrig nr 2 eftersom att passformen inte var så bra. Det här paret sitter perfekt!

 
Vi var även förbi på pingstkyrkans secondhand. Där har de hur mycket grejer som helst. Gjorde lite små fynd som jag kanske kan visa sen.

Pyssel

Har suttit och stickat hela dagen. Har haft en riktig skaparglädje och fick plötsligt ett ryck att knåpa ihop ett halsband också.

Så här blev det. Kedjan var lite tjock för min smak. Ska köpa en smalare variant så att jag har.

RSS 2.0