Bättre sent än aldrig, en norrländsk midsommar!

 
En massa mys och mygg!

In a world where I can't be found

 
Jag gömmer mig. Jag är ledsen för min frånvaro här i cyberspace, men jag blev plötsligt mättad. Jag vill slänga dator och telefon ut genom fönstret. Lite less på att alltid vara tillgänglig och "uppdaterad" i de sociala medierna. Men det är en period. Snart kommer jag krypandes tillbaka och vill ha er uppmärksamhet igen.

Jag är lite lockad av tanken att inte äga en mobil. Fan vad skönt egentligen. Man ses när man ses, hörs när man hörs. På den "gamla goda" tiden så umgicks man med människor irl. Man visste inte ens vad förkortningen "irl" stod för. Tänk att vi måste ha en sådan. Weird.
 

Knit fast die warm

 Hahaha jag vill ha en. Helst nu.

I am aliveSorry för min totala frånvaro från le interwebz. Jag ska bättra mig. Först ska jag bara jobba, sen är jag ljuvligt midsommarledig i 3 dagar. Vad ska ni hitta på i midsommar.? Här blir det tältning och mys enligt vanlig ordning om vädret tillåter.

Kissiga tvångstankar

På dagen kan jag hålla mig hur länge som helst, men innan jag ska sova blir jag knäpp. Måste alltid "kissa" minst 3 gånger, ibland mer, innan jag får gå ut ur badrummet. Jag hinner inte ens dra upp byxorna så får jag tvångstankar och måste sätta mig igen.

Psykhuvud, that's me.

Nu har ni fått ingående information om min blåsa. Jag bjuder på den, i brist på andra blogginlägg.

Godnatt!

Hotshower!

Var påväg att ställa in allt som inte har med duschen att göra, resten av veckan. Tänk att bara få stå där och gosa i värmen. Men nej, man måste tydligen klä på sig och ta sig mot jobbet också.

Varför har jag inte kvar de här "fullsizedockorna" vi gjorde. Då hade jag ju kunnat låtsas att jag är där och få vara hemma i duschvärmen resten av veckan.


Nytt projekt!Har ett nytt stickprojekt på g. Ska bli en sommarsjal.


Schhnyyyggt
wake upIbland vill man bara stanna i drömmarnas land!

Pysslande ihop ett örhänge

Gjorde mig ett litet örhänge igår natt då jag inte kunde sova. Blev rätt gulligt.

Secondhandfynden

Här är fynden jag gjorde för ett tag sedan.En tokmjuk och fin klänning

Tre halsband. De första är lite tight så jag funderar på att slakta det för pärlornasskull, men jag har inte bestämt mig. Det mittersta vet jag att jag ska slakta. Det var itne snyggt på en, men pärlorna ska bli något annat. Det tredje (skallen) är min favorit. Helt klart ett av de bästa fynden jag gjort på länge.

Seee ya peepsNu tar det här fettot sina skattepengar och drar till ikea.

Mer shopping!Strumpor från American ApparelJacka och linne från Urban OutfittersHuvtröja, t-shirt och linne från Beyond Retro

Hårband, halsband, sjal och örhängen från diverse småbutiker.

HellooooGodmorgon folket. Två dagar till helg. Inte illa. Nu ska jag åka och ta på mig den blå pyjamasen och döda lite bakterier och virus! tjo..

Ha en bra dag!

NationaldagenIdag firar vi både nationaldagen samt att min far blir ett år äldre. Mest att min far blir ett år äldre. Har varit och hälsat på honom och ätit tårta.

Detta väder är inte riktigt mitt favoritväder. Speciellt inte då det har regnat i en vecka.

Stockholmsshoppingen

Lovade ju pix på mina stockholmsfynd. Här är några utav dem:

En mysig kofta från någon liten butik mamma bestämt skulle in på. Tur för mig!Svart bolero och billiga mysleggings.

Virkad poncho/overzize tröja från zara.

Kommer mer senare!

Give'em tooo meeeJag vill ha alla! Ska bli med symaskin om förhoppningsvis inte en så lång framtid. Då ska jag försöka mig på att göra en.

Bad start!Usch! En riktigt dålig start på denna dag. Har haft ont i magen hela natten, så sömnen har uteblivit. Vet inte varför jag haft så ont. Nu känns det relativt bra, så vi får se hur det känns att jobba.


Regniga helgens sysselsättningHar lärt mig sticka strumpor. Bless you youtube! Man ska inte granska dem så noga, det är trots allt första gången. Råkade dessutom minska för tårna lite för tidigt, så de ser ut som missfoster utan en fot i dem. Mina kära missfoster ♥ Förrutom att sticka strumpor och halsdukar så har jag haft stort nöje av en av mina födelsedagspresenter:The Big Bang Theory, bästa serien någonsin. Jag drömmer om att bli som Sheldon Cooper. Hahhaha.

Har haft en riktigt lugn helg. Har sagt bort alla måsten och möten osv. Behövde verkligen en slapparhelg för mig själv. Okej det har tvättats och diskats en hel del, men det var ganska livsnödvändigt.

Ozzy

Drömmer mig tillbaka. Det var så himla skönt att stå där och bara njuta. Zakk satte ribban för kvällen genom att inleda med min favoritlåt Crazy Horse. Ozzy levde, Geezer levererade de gamla godingarna och Tommy Clufetos (trummisen) hade jag lätt kunnat tänka mig att tvåla in. Det avslutades med inget mindre än Paranoid. Ett minne för livet!

Friday morningGodmorgon världen! Äntligen fredag. Veckan har verkligen gått fort, men då har det varit fullrulle hela tiden. Nu ska jag åka och ta på mig den blå pyjamasen för sista gången denna vecka. Sedan är det helg, då ska jag ta och montera ihop mitt växthus som jag köpte i onsdags. Ska försöka sätta upp en spalje och plantera lite klätterväxter också.

Här skådar ni lite av min nya jacka som jag köpte i huvudstaden. Ska försöka fixa lite pix på mina stockholmsfynd samt veckans secondhandfynd senare.

RSS 2.0