Ursäkta frånvaron

Tankarna har varit många den senaste tiden. Positiva och negativa. Tränar hårt på att hålla mig till de positiva. Har spenderat tid med pappa i stugan och bara varit. Livet är till för att levas, så vi har levt.


 
Efter den sista fina vinterhelgen så åkte jag hem till min onda cirkel av förkylningar. Jag har legat däckad i världens segaste i en och en halv vecka. Är fortfarande inte helt frisk. Det är det enda jag bloggar om. Mina förkylningar, det är inget nytt längre. Bara depprimerande. Så därför har jag inte bloggat.

Jag tror att jag kan lida av vitamin D brist. Jag knaprar aldrig tabletter, utan försöker få in allt via en varierad kost, men jag har kanske inte lyckats? Fick ett tips av min kusin att hon lyckades bryta en 6 månaders ond cirkel med förkylningar genom att äta lactovital, d-vitamin och multivitaminer. Nu är jag villig att pröva allt så jag har beställt lactovital och köpt multivitaminer (de innehåller dagsdosen av vitamin D). Jag hoppas att det här ska hjälpa. Köpte även hem ytdesinfektion från apoteket. Jag är egentligen emot att behöva använda det hemma. Men det har varit alldeles för mycket förkylningar nu här hemma, så nu ska jag eliminera alla hot. 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja usch vad du är förkyld ofta, att äta vitaminer är nog en riktigt bra ide!

Svar: Jaaa nu gör jag vad som helst!!!
dollyjane.blogg.se

2013-04-24 @ 06:51:11
URL: http://walkyria.blogg.se

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0