It is alive....

Fan fresh brud tänker ni när ni ser bilden. Jag lovar jag har duschat många gånger sedan den togs. Jag har opererat bort mina tonsiller sedan jag sist delade med mig av händelser i mitt mer eller mindre händelserika liv. Efter några dagar hemma så tillstötte det komplikationer, jag fick inte i mig varken mat eller vatten så jag blev inlagd. Jag fick dropp och smärtstillande. Jag fick tydligen en infektion.

 
Jag blev ju som sagt inlagd pga jag var oförmögen att få i mig någonting utan rejäla doser smärtstillande. Till frulle fick jag en piggelin, lunch fick jag.... ingenting. Middag fick jag alltid lagomt tills mina livsviktiga smärtstillande slutat ha någon verkan i min svaga kropp. Till middag fick jag en sörja som jag tror tillagades på förakt, skadeglädje och en rejäl dos av HÅN.
 
 
Ja de aptitretande kulinära sörjorna ni ser ovan. Dessa vidrigheter skulle jag försöka tvinga i mig UTAN smärtstillande. Jag ifrågasatte vitsen med min vistelse där...
 
De ville hålla kvar mig längre, efter som att jag inte åt någonting (NO SHIT SHERLOCK), men jag ifrågasatte deras arbetssätt och åkte hem. Under hela sjukhusvistelsen på sammanlagt 3 dygn fick jag i mig ca 2 dl föda. Ingen hit riktigt. När jag kom hem kunde jag själv planera min medicinering och matintaget efter det, så dagen efter åt jag mer än vad jag ätit de 4 senaste dagarna. Win.
 
Jag är på bättringsvägen, men fortfarande sjukskriven. Less på att gå hemma, så jag har roat mig med nätshopping. Så mycket schyssta grejer dimper snart ner i min brevlåda. Visar senare!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Krya på dig!!!

Svar: Tack!!
dollyjane.blogg.se

2013-02-12 @ 20:05:07
URL: http://walkyria.blogg.se

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0