Kropp och själavård

Lyckades sova riktigt länge idag. Att få en djup och sammanhängande sömn har varit riktigt svårt efter operationen. Har vaknat i smärtor och vankat omkring i lägenheten och väntat på att de smärtstillande ska kicka in. Så nu tar jag alla möjligheter jag får att sova ut. Siktar nämligen på att börja jobba på måndag. Orkar seriöst inte gå hemma längre. Dagarna bara flyter ihop i varandra. Dessutom börjar jag få så ont i ryggen och nacken. När man bara går hemma så blir det att man sitter och ligger ner för mycket. Har inte haft energi till att röra mig.


Idag tog jag mig ut på en promenad. Det var grymt skönt att sträcka ut ryggen ordentligt.


En frulle bild. Inget speciellt egentligen, men för mig är det det. Det är nämligen så att de ni skådar i skålen är egentligen bara ca 1/2 dl yoghurt resten är en EN HEL MANGO där under! Nu undrar ni vad det är som är så speciellt med det. Prova ät något citrus, apelsin, mangoaktigt nästa gång hela er hals består av ett stort sår. Eller gör inte det, man får lust att amputera bort allt ovanför axlarna. Det gör ont. Sedan har jag lyxat till det med HÅRDA saker som nötter och goijibär. Det har jag inte heller kunnat äta.
 
Igår klarade jag mig dessutom hela dagen utan smärtstillande. Tog bara till natten. Jag börjar snart vara helt återställd. Yay!!!

Kommentarer

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0