Ljuvligt väder

Nu när tempen börjar krypa mot skönare temperaturer så är det så ljuvligt att vara ute. Lyckades lura med mig mannen på en längre prommenix idag. Gick och utförde lite ärenden och handlade så att vi kan äta tacos ikväll. Har längtat efter tacos de här dagarna!
 
 
Något som är positivt med att jag inte har kunnat äta ordentligt är att det gett lite trevligare resultat på vågen. Har tappat 6 kilo sedan jul! Började med lite diet innan operationen eftersom att jag visste vad jag hade framför mig. Motivationen brukar ju försvinna efter ett tag, men då hade jag ju operationen som väntade. Den "hjälpte till" så att jag kunde helt enkelt inte stoppa i mig en massa skit!

Nu är jag sååååå PEPP på att komma igång med träningen igen och behålla det här viktraset något så när. Jag är medveten om att jag kommer gå upp igen, men jag har verkligen fått en boost! Räknade lite dagar nu och på tisdag så har det gått 3 veckor sedan operationen. Läkaren gav mig träningsförbud i 3 veckor, och snart är det över!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis till minuset på vågen!

Svar: Tack tackm känns skönt. Räknar dock med att gå upp lite av det nu när matintaget ökar igen.
dollyjane.blogg.se

2013-02-16 @ 20:19:51
URL: http://walkyria.blogg.se

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0