Hej?

Vad har hänt? Varför så många nya besökare helt plötsligt? Ni är varmt välkomna, men jag blir lite nervös. Vad fan har jag nu gjort? Vilka är ni? Skrattar ni åt mig? SLUTA SKRATTA DET ÄR INTE ROLIGT!!!
 
Eller någonting. Jag blir lite lätt psycho, lite lätt bara.

Träningen har fallit bort lite den senaste veckan. Det har kommit saker i vägen och jag har kommit ur min rythm. När jag faller ur rythmen så rubbas allt. Jag hittar lättare på ursäkter och andra saker jag måste göra. INTE BRA! Imorgon blir det nya tag!

Luleå har haft festival i helgen. Jag flydde till stugan och njöt av att vara ute i skogen. Har plockat ca 15liter blåbär och rensat. Det tar ett tag, men det är skönt när det är gjort. Vi var ute med bastuflotten på lördagen, grillade, fiskade och badade. Blev premiärdopp för min del, hela 3 gånger. Kallt som fan. Är lite orolig att jag ska bli förkyld, har nyst som fan idag. Dock hävdar jag bestämt att det är allergi och inte förkylning. Har inte tid med det nu inför semestern. På semestern ska det tränas!Den här rackaren var jag nära att kliva på i lördags när vi var ute och jagade bär. Första gången jag stöter på en levande orm ute i naturen. Alla jag sett har varit döda!

 
Han var rätt ilsken och fräste åt oss. Vi snabbade oss därifrån. Ingen anledning att störa honom!
 
 
 
 

Food porn!

Igår hade vi tänkt grilla, men så plötsligt fick mannen ett samtal om att hans vänner skulle åka och fiska. Planerna ändrades, han sved om till fiskekläder och blev borta flera timmar. Jag hade ju ställt in huvudet på halloumi. Åh det vattnas i mungiporna när jag tänker på hur gott det är. Så jag orkade inte börja grilla på egenhand så jag stekte lite halloumi i stekpannan, värmde sötpotatis och morötter i ugnen och hackade upp lite grönt.

 
Fy fan vad gott det var. Jag fick verkligen behärska mig till att åtminnsone försöka äta lungt. 
 
Tidigare underdagen så tog jag mig till gymmet vid tvåtiden. Låtsäga att det var tomt på folk. Det var den första riktigt soliga och varma dagen i juli så folk gjorde väl annat. Själv svettades jag som en tok på mitt ben/biceps pass. Fick verkligen tid att fila på lite tekniker och övningar man inte gjort tidigare. Det vill man helst göra i ensamhet, haha. 
 
 
Nackdelen med att vara själv är att ingen kan ta bilder på en när man testar en ny övning. Det är bra att se hur ens utförande ser ut. Försökte ställa självutlösaren i mobilen, men den lyckades inte få till någon skärpa i bilden. Jag testar sumo squat med kettlebell på bänkar för första gången. Den tar riktigt skönt då man kan komma hur djupt som helst egentligen.
 
 
Sen gjorde jag lite andra övningar jag verkligen inte är van vid. Vingligt värre! Tur att man var själv i lokalen. Ägarna får väl sig ett gott skratt om de tittar på övervakningskamerorna. Nåja, huivudsaken är att jag inte använder några tunga vikter så att det finns risk för skador, så här i början av nya övningar. 
 
 
Det var ett riktigt mördarpass och det verkligen rann svett! 
 
Nu sitter jag och käkar kvargfrulle och laddar för dagens pass. Blir bröst och kanske mage. 
 
 
 

Aktiv vila!

Har varit riktigt duktig på senaste och pallrat mig i väg till gymmet varjedag även om det känts tungt. Dock måste kroppen vila också. Fredagar och måndagar har jag mina planerade vilodagar. Allt kan ju ändras, men jag är flexibel och kan flytta om dagarna. Anledningen till att jag inte har vilodagarna på helgen är att jag ÄLSKAR att träna på helgen. Fokuset kan ligga på träningen, endast. Behöver inte ta hänsyn till något annat. Man kan disponera kroppens energi på ett helt annat sätt än på en vardag. 
 
Idag är det som sagt vilodag, men jag har valt att ha en dag med aktiv vila. Inget gym men däremot har jag cyklat till och från jobbet. Det är en lagom ansträngning som genererar lite över 2,6 mil på en dag. 
 
 
Det är andra gången jag tar cykeln till jobbet. Första gången cyklade jag på lite över 50 min en sträcka. Imorse hade jag bra flow och kunde kapa tiden med 5 minuter. På vägen hem däremot så var jag rätt mör i kroppen så det blev runt 50 min då också.
 
 
Min nya pärla är värd varenda krona! 
 

Älskade sportamore!

Förra veckan la jag av en beställning på min favoritsida sportamore. Hittar alltid massor av saker jag vill ha. Dessutom har de ofta rea. Det gillas. Insåg att mitt hår är i en jobbig fas just nu efter att jag varit hårmodell. Håller på att spara ut den breda luggen och det är verkligen inte läckert just nu. Blir som genispret på sidan som man inte kan kontrollera. Så jag har köpt ett gäng kepsar att ha nu på sommaren, samt när jag tränar. Mössa är ju inte helt acceptabelt nu när det är sommar. Ursäkta den dåliga bilden, men det blev påtok för mörkt utan blixt. Grejerna är svarta, inte blaskiga som på bilden.

 
Den vänstra Niketröjan är verkligen min nya favorit. Den går ner över rumpan så man kan ha den till leggings. Übermysigt! 
 
Gjorde lite mer fynd på intersports rea också. Ska se om jag lyckas få någon bild på det. Jag har insett att jag verkligen gillar Nikes kläder. Dras alltid till dem av någon anledning.
 
Har fixat strulet med mitt gymkort också. Tydligen så var det något som blivit helt galet när det registrerades. Kortet stod under "Stina Andersson" och var bara för en månad. Inte ett rätt om man säger så. Fick ett nytt så idag tog jag mig in för att kötta ben som jag längtat efter. 
 

RSS 2.0