Älskade sportamore!

Förra veckan la jag av en beställning på min favoritsida sportamore. Hittar alltid massor av saker jag vill ha. Dessutom har de ofta rea. Det gillas. Insåg att mitt hår är i en jobbig fas just nu efter att jag varit hårmodell. Håller på att spara ut den breda luggen och det är verkligen inte läckert just nu. Blir som genispret på sidan som man inte kan kontrollera. Så jag har köpt ett gäng kepsar att ha nu på sommaren, samt när jag tränar. Mössa är ju inte helt acceptabelt nu när det är sommar. Ursäkta den dåliga bilden, men det blev påtok för mörkt utan blixt. Grejerna är svarta, inte blaskiga som på bilden.

 
Den vänstra Niketröjan är verkligen min nya favorit. Den går ner över rumpan så man kan ha den till leggings. Übermysigt! 
 
Gjorde lite mer fynd på intersports rea också. Ska se om jag lyckas få någon bild på det. Jag har insett att jag verkligen gillar Nikes kläder. Dras alltid till dem av någon anledning.
 
Har fixat strulet med mitt gymkort också. Tydligen så var det något som blivit helt galet när det registrerades. Kortet stod under "Stina Andersson" och var bara för en månad. Inte ett rätt om man säger så. Fick ett nytt så idag tog jag mig in för att kötta ben som jag längtat efter. 
 

Kommentarer

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0