Food porn!

Igår hade vi tänkt grilla, men så plötsligt fick mannen ett samtal om att hans vänner skulle åka och fiska. Planerna ändrades, han sved om till fiskekläder och blev borta flera timmar. Jag hade ju ställt in huvudet på halloumi. Åh det vattnas i mungiporna när jag tänker på hur gott det är. Så jag orkade inte börja grilla på egenhand så jag stekte lite halloumi i stekpannan, värmde sötpotatis och morötter i ugnen och hackade upp lite grönt.

 
Fy fan vad gott det var. Jag fick verkligen behärska mig till att åtminnsone försöka äta lungt. 
 
Tidigare underdagen så tog jag mig till gymmet vid tvåtiden. Låtsäga att det var tomt på folk. Det var den första riktigt soliga och varma dagen i juli så folk gjorde väl annat. Själv svettades jag som en tok på mitt ben/biceps pass. Fick verkligen tid att fila på lite tekniker och övningar man inte gjort tidigare. Det vill man helst göra i ensamhet, haha. 
 
 
Nackdelen med att vara själv är att ingen kan ta bilder på en när man testar en ny övning. Det är bra att se hur ens utförande ser ut. Försökte ställa självutlösaren i mobilen, men den lyckades inte få till någon skärpa i bilden. Jag testar sumo squat med kettlebell på bänkar för första gången. Den tar riktigt skönt då man kan komma hur djupt som helst egentligen.
 
 
Sen gjorde jag lite andra övningar jag verkligen inte är van vid. Vingligt värre! Tur att man var själv i lokalen. Ägarna får väl sig ett gott skratt om de tittar på övervakningskamerorna. Nåja, huivudsaken är att jag inte använder några tunga vikter så att det finns risk för skador, så här i början av nya övningar. 
 
 
Det var ett riktigt mördarpass och det verkligen rann svett! 
 
Nu sitter jag och käkar kvargfrulle och laddar för dagens pass. Blir bröst och kanske mage. 
 
 
 

Kommentarer

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0