Hej?

Vad har hänt? Varför så många nya besökare helt plötsligt? Ni är varmt välkomna, men jag blir lite nervös. Vad fan har jag nu gjort? Vilka är ni? Skrattar ni åt mig? SLUTA SKRATTA DET ÄR INTE ROLIGT!!!
 
Eller någonting. Jag blir lite lätt psycho, lite lätt bara.

Träningen har fallit bort lite den senaste veckan. Det har kommit saker i vägen och jag har kommit ur min rythm. När jag faller ur rythmen så rubbas allt. Jag hittar lättare på ursäkter och andra saker jag måste göra. INTE BRA! Imorgon blir det nya tag!

Luleå har haft festival i helgen. Jag flydde till stugan och njöt av att vara ute i skogen. Har plockat ca 15liter blåbär och rensat. Det tar ett tag, men det är skönt när det är gjort. Vi var ute med bastuflotten på lördagen, grillade, fiskade och badade. Blev premiärdopp för min del, hela 3 gånger. Kallt som fan. Är lite orolig att jag ska bli förkyld, har nyst som fan idag. Dock hävdar jag bestämt att det är allergi och inte förkylning. Har inte tid med det nu inför semestern. På semestern ska det tränas!Den här rackaren var jag nära att kliva på i lördags när vi var ute och jagade bär. Första gången jag stöter på en levande orm ute i naturen. Alla jag sett har varit döda!

 
Han var rätt ilsken och fräste åt oss. Vi snabbade oss därifrån. Ingen anledning att störa honom!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hu, jag har också bara sett döda!
Gud vad duktigt du plocka, vill du skänke en liter eller 2 ;)?

2013-07-15 @ 19:50:56
URL: http://walkyria.blogg.se
Postat av: Johanna

Här var det DÖTT

2014-03-10 @ 21:22:18
URL: http://walkyria.blogg.se

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0