Egen tid, sol och lycka!

Vilken ljuvlig helg det har varit. Spenderade halva lördagen för mig själv, lapade sol på stranden och bara njöt av att vara. Så värt!
 
 
Drog mig undan till ett privatare tillhåll en bit ifrån stranden för att få vara ifred.Sedan har jag äntligen bytt gym till vårat lokala nystartade gym. Fräscht, folktomt och bra musik.  
Strong is happy! Ni förstår inte hur jävla glad jag är äver att vara igång igen. Det betyder mer än ni tror. Så skönt att känna att man är på väg och inte står och stampar på samma sjukdomsruta hela tiden. Så jävla skönt att inte kasta bort pengar på sjukdagar och karensdagar. Det drar ju iväg ganska snabbt till några tusen i månaden. Svider som fan. Det är så skönt att kunna jobba och förtjäna sin lön. Fast bäst av allt är ändå att kunna träna. Jag är helt inställd på att bli sjuk igen, denna gången också, efter ca en vecka. Men jag passar på att känna lyckan medans jag kan. 
 
Jag tränade både lördag och söndag. Ska försöka ta en vilodag idag och inte gå ut allt för hårt. Då kanske jag kan lura kroppen till att dröja lite med att bli sjuk. Det är svårt att hålla sig när man har sån träningspepp. Men förhoppningsvis har jag igen det sen. Har dessutom sovit dåligt i natt, så det är nog det bästa för kroppen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har också lapat sol & badat varje dag!!!

Svar: Det är så ljuvligt
dollyjane.blogg.se

2013-06-03 @ 08:38:27

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0