Gårdagens premiär!

Blogg.se verkar fortfarande fuckat. Kommer inte in på någons blogg, men jag kommer in här för att uppdatera, så varför inte?

Igår var det dags att äntligen sätta sin fot inne på gymmet för första gången i år. Jag körde ett favoritpass, dvs BEN! Holycrap, jag har börjat gilla att kötta ben. Förut HATADE jag verkligen att träna ben. Det fanns inte ens med på mitt träningsupplägg under flera års tid. Jag ignorerade att jag ägde något från midjan och ner, i stort sett. Nu tillhör det en av favorit muskelgrupperna. Känner fortfarande lite av skadan i knät upptäckte jag. Men handleden gjorde ondare så jag satsade ändå på ben. Jag satsade på lätta vikter i kontraktion och långsamt, koncentrerat och stabilt tillbaka.Större delen av passet gick ut på att inte kräkas. Jag lyckades! Det blev ett skitpass, men jag hade inte väntat mig något annat egentligen. Har träningsvärk idag så något lyckades jag med iaf!
Nu har jag käkat en gofrulle och ska dra med mig mannen på lite ärenden i stan. Blir nog kanske att luncha där också och sedan drar vi av ett gympass! PEPP!

Kommentarer

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0