Träningsshopping

Jag som aldrig är på stan har varit och shoppat både lördag och idag, söndag. På lördagen med gubben och mor, och idag mötte jag upp Johanna för lunch, shopping och fika. Blev lite träningsinspirerad shopping. Ett par helt galna träningstights och ett gäng strumpor. Blev lite annat också men det kanske jag visar vid senare tillfälle.Anders var lite skeptisk till huruvida han skulle våga visa sig bredvid mig på gymmet om jag hade på mig tightsen. Var tvungen att inviga dom så det blev ett kort cardiopass och ryggträning. Grymt skönt. Kommer nog inte hinna till gymmet imorgon då jag jobbar sent. Inte på tisdag heller för då ska jag mest troligt på massage. Det är riktigt behövligt!

Kom fram en kille på gymmet och frågade om jag visste vad min skomodell hette och om den fanns i killmodell. Han tyckte att dom var asgrymma. Det tycker jag också. Jag älskar dom! De finns för killar, men i andra färger.
 
 

Nike Wmns AirMax+ 2013 tror jag de hette för er som undrar.
 
 
I övrigt så älskar jag att träna på helgen. På vardagar, i kombination med heltidsjobb, så kan man inte disponera energin på samma sätt. Det blir ofta sämre pass för mig. På helgen så behöver jag inte ha något annat i åtanke. Det är bara att kötta!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack för idag!
Kul att få komplimanger för sina skor!

2013-03-03 @ 20:59:36
URL: http://walkyria.blogg.se

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0