Ugglelycka!

 
Dessa söta muggar köpte jag i lördags! Hade jag inte varit asfattig efter sjukskrivningen så hade det blivit några fler. Jag gillar gladsaker!

Tog mig ut på en riktig långprommenad idag innan jag avverkade ett kvällspass på sjukan. Har ätit lite mer idag än vad jag borde. Känner att jag inte har hittat balansen med kosten nu när jag börjat träna. Hade ett så bra upplägg innan träningen kom in i bilden igen. En stadig nedåtgående kurva, viktmässigt. Nu behöver kroppen mer, men jag vet inte exakt hur mycket osv. Det kommer väl bli en fas där jag får jobba på att hitta balansen igen. För träna vill jag, MASSOR! Igår fick JAG tjata på Anders att vi skulle åka och träna. I vanliga fall brukar det vara tvärt om!

Idag blev det tyvärr inget gymmande pga knepiga arbetstider. Imorgon har jag svårt att tro att jag ska hinna med det. Ska bland annat på massage så det kan kanske passa med en vilodag då. Onsdag så har jag möte med HG efter jobbet, inte vad jag hade räknat med. Hinner förhoppningsvis efteråt, om styrelsen inte är så sega. 

Kommentarer

Speak friend and enter:

Namn/ smeknamn/ rockstjärnealias:
Jag är stamkund hos Dolly

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0