Hur man förstör min dag!

 
Kul att man är för stark. Älskar min lilla pärla, men när den hittar på såna här dumheter blir jag vredes! 
 

Spanienmys del1

1


 
Vi hade soligt och fint de första dagarna. Passade på att sola och bada, tyvärr lyckades jag bränna vänster fot riktigt illa en av de första dagarna så det gjorde våra promenader lite lidande. Som tur var så var det billigt med taxi och buss. Tyvärr hade vi (jag) verkligen behövt promenaderna med tanke på hur mycket mat vi tryckte i oss under veckan. 
 
Vi spelade även mycket biljard. Vi hade turneringar med personalen och Anders dominerade som vanligt. Han är bra på allt han gör!
 
Vi åkte ut på en båttur där det var "submarine vision" så att man kunde kika på fiskar. Tyvärr såg man inte så mycket. Fast vi fick igen det senare när vi åkte till palma aquarium, men det bloggar jag om senare!
 

Ljuva sommarvärme!

 
Så skönt med denna värme redan nu. Det är inte ens juni och det känns redan som toppsommar! Hoppas att det håller i sig och att vi får en fin fin sommar i år. 
 
Spanienresan var toppen och vi njöt verkligen varje minut. Lyckades shoppa en hel del fast att jag inte hade planerat det. Ska försöka slänga upp lite bilder senare. Sandalerna på bilden är ett spanienfynd! 

Bye bye sweden!

Väskan är packad. Väntar på skjussen till flygplatsen. Snart är vi här:
 

 
Sååååå skönt att byta ut det här regnrusket mot lite andra vyer! 
 
 

Bättre sent än aldrig....

Drömde mig bort till värmen och tittade på bilderna från vår turkietresa i höstas. Kom på att jag aldrig delat med mig av dem. Vi hade det oförskämt bra.
 
 
Vi har faktiskt bokat en sistaminuten som avgår nästa vecka. Denna gången blir det Spanien. Ska bli riktigt skönt med lite "före-semestern-semester".

RSS 2.0